dimecres, 19 de març del 2014

Nova temporada i un SÚPER SORTEIG!

S'acosta la primavera, i després d'unes setmanes molt enfeinades treballant per preparar la nova temporada, us la presentem juntament amb algunes novetats.

La més important és la nova web (i nou domini)


Si heu entrat a la nova pàgina web (que sabem que sí) heu vist que estrenem nou logo.  Un molinet de vent que comportarà un nou packaging que ja us anirem ensenyant.


A més a més, per la nova temporada, hem apostat per les coses de casa, utilitzant diferents dites de la nostra cultura. Una altra novetat interessant, és la incorporació de color en els nostres dissenys

També hem creat una línia, anomenada PITIMINI, per donar la benvinguda als més menuts (o no).

Per celebrar que ja quasi és primavera, la nova web, el nou logo i que estem molt contentes i il·lusionades amb aquestes novetats, tirem la casa per la finestra amb un SÚPER SORTEIG.

Requisits:
- Contestar el formulari adjuntat.
- Només és vàlida una participació per persona. 
- Seguir-nos a una de les nostres les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram o Pinterest, tot i que estaríem encantades que ens seguíssiu a totes).

I el més important... Quina tote bag sortegem?


EDITAT: 

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra participació. A continuació us deixem la guanyadora del sorteig. Felicitats Anna Fulcarà! Ens posem en contacte amb tu per fer-te arribar la tote "A grans mals grans remeis" 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada