dimecres, 28 d’agost del 2013

What's in your bag?

Tots tenim la nostra vena xafardera, i qui digui el contrari menteix. 

Per això ens fascina saber què porta la gent a la bossa. Veient el que porten et pots imaginar quin tipus de vida porten, quina és la seva feina, quines són les seves aficions o si són més aviat ordenats o desordenats. La bossa diu molt de la persona. 


I no som les úniques a qui ens agrada saber-ho. Hi ha blogs i tumblrs que es dediquen a recopilar aquest tipus de fotos per mostrar-nos diferents bosses.


Nosaltres no volem ser menys, i per això a l'entrada d'avui us mostrem què portem en la bossa del nostre dia a dia.

Això és el que hi ha al meu bolso (DIY). Una llibreta, una farmaciola, un barco de paper, unes ulleres de sol, un pendrive, un letibalm, una crema solar, uns clips i unes gomes, material escolar, un moneder amb coquelicots, un mòbil, una colònia de mango, un paraigua plegable, kleenex, i les claus. 



Bolso Louis Vuitton, moneder Loewe, necesser Muji, agenda Paperblanks, bolígraf Marc Jacobs, iPhone, potet de les lentilles, ulleres de sol Ray Ban, mocadors de paper, vaselina labial Gal, crema hidratant de mans Le petit Marseillais.



I vosaltres què hi porteu a la vostra bossa?

2 comentaris:

  1. La veritat és que no sóc gaire fan de les bosses. No és que no m'agradin sinó que encara no he trobat el bolso ideal i sóc l'excepció, la noia que dóna la targeta de crèdit i el DNI (no necessito més) al seu xicot per no haver de portar bolso.

    Definició de bolso ideal(in my case), doncs bé, aquell que és: bonic, confortable, còmode, ni petit ni gran però que hi càpiga tot, combinable amb qualsevol estil, no pesat (per no haver de deixar-lo al guarda-roba) i poc robable. Com ja he dit només en el meu cas; sé que les fans del bolso aguanten el que sigui, com diu la meva iaia: " pa'lucir hay que sufrir".

    En aquests moments en la meva bossa, penjat des de fa gairebé dues setmanes, hi pots trobar: un paraigua, un mapa, un carnet de bus caducat, una ampolleta de suero i unes pinces.
    Segurament diu de mi, si més no, de mi en l'actualitat,o en l'últim dia que el vaig vestir.

    He analitzat les vostres bosses i el que hi porteu dins i aquest és el meu perfil CSI de vosaltres.

    BOSSA 1

    - Noia jove, alegre, extrovertida, previsora, somiadora, independent i decidia.

    - Porta els cabells llargs o bé sol recollir-se'ls, un xic presumida.

    - Li agraden els concerts i les birres.

    BOSSA 2

    - Noia seria, adulta, professional (potser amb feina ben remunerada).

    - presumida i capritxosa, li agraden les marques, porta lents, i talons alts tot el dia.

    - No té fills, viu sola en una finca amb porter, o amb els seus pares.

    -Beu gintònics.

    Bé, no sé si hauré endevinat gaire sobre vosaltres, però aquesta és la meva percepció.

    ResponElimina
  2. És molt interessant saber què hi ha als bolsos de les altres noies, tothom hauria de portar un candy bag per poder fer de xafarder i de psicòleg pel carrer.
    Trobo molt interessant poder imaginar quin estil de vida porta la gent.

    Sobre la bossa 1, penso que la foto la va fer un dia de pluja, què és presumida, manetes perquè és genial el bolso DIY i que té la pell molt blanca, li agraden els animals salvatges i els gats, i treballa amb nens.

    Sobre la bossa 2: penso que és ordenada i minimalista, que la seva estació preferida és la tardor, que porta ulleres -segurament de pasta i m'atreveixo a dir que RayBan-, crec que li agraden els gossos.

    ResponElimina