dilluns, 4 de novembre del 2013

Limited edition

Després d'estar més d'un mes sense publicar cap post (vergonya ens fa de veure-ho escrit) tornem al blog amb moltes ganes i il·lusió (que mai han desaparegut) i una mica de temps (que és el que ens faltava per aturar-nos i escriure una estona)

En el post d'avui volem explicar-vos el naixament de "Limited edition".
Que què és la Limited Edition? Doncs poder personalitzar i fer encara més especial i diferent la teva tote bag. Per què? Doncs perquè d'aquestes tote bags només en farem 4 unitats, i el folre serà tan especial que mai més el tornarem a tenir a la nostra botiga.

Així doncs si el que t'agrada són els petits detalls, estigues alerta d'aquest nou apartat del projecte per poder tenir una tote única.

La Limited Edition no tindrà una periodicitat fixa. Ens prenem molt seriosament la nostra tasca de buscar teles úniques, boniques i especials. Per això, quan en trobem una amb aquestes característiques ho anunciarem a les nostres xarxes socials, tant a Facebook, com a Twitter i al blog. A partir d'aquell moment els primers 4 mails que arribin al nostre correu seran els propietaris.

A continuació us mostrem la primera tote bag amb folre especial. Una tela blanca, amb floretes roses que va tenir tant d'èxit que va fer-nos plantejar l'inici de la Limited Edition.
Gràcies a tots aquells que ens doneu la vostra opinió i ens feu créixer dia a dia.



Per acabar comunicar-vos que hem creat la tote bag Champagne especial Fires de Girona 2013. És també una Limited Edition, i ha tingut tant d'èxit que no hem tingut temps d'anunciar-la a les xarxes socials, i ja només en queda una. Així doncs, si algú la vol... que corri a enviar-nos un mail!


Una altra Limited edition és la tote bag Motorcycle. Tota una declaració d'amor pels amants de les motos. D'aquestes en queden 3. Així doncs, ja sabeu, si us interessa només heu d'enviar un mail i serà vostra.



I després d'aquesta aturada al blog, per fi tornem a la normalitat amb post cada dilluns i dimecres. Així doncs us esperem dimecres!

3 comentaris:

  1. I ja s'ha acabat aquest forro? Quan en treureu un de nou?, vull una limited edition JA! Seguiu així!

    ResponElimina
  2. Molt bonic el folre de flors!

    ResponElimina
  3. Jo tinc la de la moto i en fotografia és xula, però en real és encara millor. Totes per tothom!

    ResponElimina