dilluns, 16 de setembre del 2013

Audrey Hepburn

L'Audrey Hepburn ens fascina. Prova d'això és que ja li hem dedicat un post al blog, i a més a més, una de les totes està inspirada en una frase que va dir.

L'Audrey Hepburn va néixer a Brussel·les el 1929. A Amsterdam va estudiar ballet, però la seva situació econòmica no li va permetre continuar amb els estudis, posant-se a treballar com actriu, ja que estava més ben pagat.

El seu primer paper important, que la va portar a la fama, i amb el qual va guanyar l'Òscar a la millor actriu, va ser Roman Holiday on interpreta a la princesa Anne, que s'enamora d'un periodista americà. Sabrina, War and Peace, The Nun's Story, Charade, My Fair Lady, How to Steal a Million, Two for the Road són algunes de les mítiques pel·lícules que va rodar l'actriu. Però va ser interpretant el personatge de Holly Golightly a Breakfast at Tiffany's, on va convertir-se amb la icona que és avui en dia. Tots la recordem esmorzant amb el little black dress de Givenchy, les grans ulleres de sol i el monyo davant l'aparador de la joieria Tiffany a la 5ª Avinguda de Nova York.



Imatges de diferents pel·lícules: Sabrina, Breakfast at Tiffany's, Roman Holiday i How to Steal a Million
Via Pinterest



Audrey Hepburn va casar-se dues vegades. Primer amb Mel Ferrer, fruit d'aquesta relació en va néixer el seu fill Sean, i amb Andrea Dotti amb qui va tenir el seu segon fill Luca.

Però prèviament, el 1952, quan tenia 23 anys va estar compromesa amb James Hanson. Zoe Fontana va dissenyar-li el seu vestit de casament, però dues setmanes abans del casament Audrey Hepburn va decidir no casar-se amb James. Hepburn va trucar a Fontana per comunicar-li que havia cancel·lat el casament, però que volia que una altra noia que mai hagués pogut pagar un vestit així el portés. Així doncs Zoe Fontana va trobar una noia de 20 anys que vivia a prop de Roma. Tenia la mateixa talla que Hepburn i li quedava fantàstic. Amabile Altobello, que era com es deia la noia, volia casar-se amb el seu promès, però no tenien suficients diners per fer-ho. Quan va rebre el vestit d'Audrey Hepburn, el somni es va convertir en realitat organitzant un casament preciosa i una lluna de mel a París.


Casament amb Andrea Dotti, imatges d'Audrey Hepburn
Via Pinterest

El nom d'Audrey Hepburn sempre ha anat lligat a Huber de Givenchy. La seva unió va començar a la pel·lícula Sabrina i va durar fins al final de les seves vides.

L'estil de Hepburn segueix vigent actualment. El trench, els talons baixos i les ballarines, les camisetes amb ratlles, les ulleres de sol enormes, les brusses blanques, els pitillos negres i els pantalons capri sempre aniran associats a aquesta gran actriu.


Passejant per Paris amb Givenchy. L'estil Audrey Hepburn
Via Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada