dijous, 5 de setembre del 2013

Broadway

Bon dia a tots i a totes!
Sembla que s'acaba l'estiu, però nosaltres continuem negant l'evidència i reivindiquem que volem més sol i més platja, i perquè no? Més vacances!
Durant aquestes vacances hem creat una pàgina web, un blog i sobretot un projecte, i tot això ho hem fet amb una banda sonora de luxe, els nostres musicals preferits. 

Per aquest motiu hem creat la tote bag Broadway i la volem regalar a la persona que sàpiga més coses sobre musicals!

El pròxim dilluns i durant tota la setmana farem dues preguntes cada dia per Facebook, Twitter i blog -en total 10 preguntes-. Allà trobareu l'enllaç del formulari on haureu de respondre. Guanyarà la persona que tingui la màxima puntuació. En cas d'haver-hi un empat es farà un sorteig mitjançant la pàgina web Sortea2.


Condicions: Respondre els cinc formularis (de dilluns a divendres). 

Què passa si no responc el formulari d'un dia? Que no podras participar al concurs, per tant, procura no perdre-te'n cap!

Quants formularis hi ha? Hi haurà cinc formularis amb dues preguntes a cada un, sortiran cada dia(dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres) al matí i es podrà respondre durant tot el dia. 

Què en farem de les dades? Les dades les utilitzarem per posar-nos en contacte amb el guanyador o guanyadora per enviar-li el paquet, prometem no espamejar-vos.

Us esperem a tots i a totes, molta sort!






3 comentaris:

  1. Les preguntes de dilluns eren molt fàcils... TOTE BAGS PER TOTHOM!!!

    ResponElimina
  2. Quina bona idea! Concurs entretingut i original. I sense requisits, que avui en dia per apuntar-te a un sorteig et demanen que et facis fan fins i tot del facebook de la seva iaia.

    ResponElimina